Home

08mei 2018

Op vrijdag 4 mei vond de maandelijkse Vitality Circle plaats. Op deze ervaringsgerichte netwerkbijeenkomst worden telkens 2 kennissessies aangeboden, inclusief een vitaal ontbijt. Deze ochtenden zijn voor zelfstandige professionals en mensen uit het bedrijfsleven. Deze ochtend is gesproken over employer branding en over verslaving en preventie. Het verslag van de ochtend is te lezen door te klikken op de titel van het artikel.

01mei 2018

Op vrijdag 6 april vond de maandelijks terugkerende Vitality Circle plaats. Op deze ervaringsgerichte netwerkbijeenkomst worden telkens 2 kennissessies aangeboden, inclusief een vitaal ontbijt. Het thema van die ochtend was: Hoe houd ik mijn organisatie levendig? Aan deze ochtend zijn zelfstandige professionals en mensen uit het bedrijfsleven op afgekomen. Marca de Greef van Your Life Coaching en […]

04apr 2018

Gestrest van je eigen planning? Ben je al begonnen met een to do lijst en komt daar geen einde aan? Of beheerst die lijst jou waardoor je nooit kunt stilzitten? Je hoofd zit vol met alle werk wat op je af komt, dat roept spanning op, alles MOET en stapelt zich op. Je had je nog zo voorgenomen bij je laatste vakantie, dat je het nu wel onder controle ging houden en het (b)lijkt weer niet lukken. Of misschien raak je niet uitgerust in je weekend (en nee, dat heeft niet te maken met het uur vooruit van afgelopen weekend, je hebt er al langer last van). Nu je werkplicht opnieuw roept deze week, hol je achter de feiten aan. Het liefst ren je weg van die ballast aan werk dat nu nog moet gebeuren…. De tijd tussen je weekenden kan ook leuk zijn, hoe? Lees even door!