Op welke wijze kun je Positieve Gezondheid inzetten bij het streven om medewerkers betrokken en gemotiveerd aan je instelling/ bedrijf te binden. Hoe kunnen de doelstellingen van de organisatie complementair zijn aan de persoonlijke doelen van de medewerkers en kun je inzetten op hun duurzame inzetbaarheid. Versterken van de mogelijkheden, vitaliteit vergroten en werkvermogen benutten door deze aanpak.

Anita Verstappen eigenaar van PreventiVIO neemt ons mee hoe je dit binnen je organisatie in kunt zetten en medewerkers zelf hierover regie kunt laten voeren en eigenaar zijn van hun langdurige inzetbaarheid.

Spreker, Vitaliteit in organisaties

Landelijk is er vanuit iPH een koplopertafel Positieve Gezondheid en werk. Zij werken aan een handreiking hoe binnen de werksetting “Het andere gesprek” gevoerd kan worden. Malou Timmers werkzaam bij iPH en betrokken bij deze koplopertafel neemt u mee in het proces dat zij lopen en zal de eerste resultaten presenteren. Tijdens de inspiratiesessie is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan wat de handreiking kan betekenen binnen de eigen organisatie. We willen graag van de deelnemers horen wat zij ervan vinden en op welke wijze deze aangevuld kan worden om toe te passen in de eigen organisatie of praktijk. Deze input wordt meegenomen in de definitieve versie.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze inspirerende bijeenkomst. De inspiratiesessies worden georganiseerd door het Actiecentrum Limburg Positief Gezond en de toegang is gratis. U kunt zich aanmelden via deze link.

Maandag 13 Mei bij Zuyd hogeschool
Nieuw Eijckholt 300,  6419 DJ HEERLEN
19.00 – 21.00 uur, inloop vanaf 18:45 uur

Dinsdag 21 Mei bij de Graasj Roermond
Knevelsgraafstraat 21, 6041 GP Roermond
19.00 – 21.00 uur, inloop vanaf 18:45 uur

Maandag 27 Mei bij Vincent van Gogh GGZ Kliniek
Stationsweg 46, 5803 AC Venray
19.00 – 21.00 uur, inloop vanaf 18:45 uur

Wij zien ernaar uit u te ontmoeten en er samen een inspirerende avond van te maken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.