In deze heftige tijden staan de kanjers in de vitale beroepen onder grote spanning en vergt het een bijna onmenselijke dosis energie om jezelf gaande te houden. Daarvoor biedt PreventiVIO een online oplaadpunt aan.

Het werkt als volgt: De methode Jump Movement zetten we in om jullie vanuit eigen regie en innerlijke (veer)kracht bewust te maken van het zelf-laadbaar vermogen van jezelf.

Wij benaderen mensen en nodigen ze uit om online een moment te kiezen zodat we via een video-chat kunnen starten met maximaal 4 personen tegelijkertijd. We zullen dan 7 stappen doorlopen en jullie positief injecteren met hernieuwde energie. We geven tools om zelfstandig door te pakken.

Het kost jullie geen geld! Jullie zorgen voor ons en wij willen met dit initiatief jullie steun en vooral hernieuwde energie bieden!

Werk jij in een vitaal beroep dan meld je aan! En mocht je iemand kennen in de zorg, voedselketen, hulpverleningsdiensten zoals politie, defensie, meldkamerprocessen, brandweerzorg, ambulancezorg, GHOR en crisisbeheersing van de veiligheidsregio’s dan deel deze oproep a.u.b. …. For those who Care!

Aanmelden? Stuur dan een mail naar info@preventivio.nl met je telefoonnummer, dan bellen we voor een afspraak en maken een online afspraak!

>>> Ons doel is de komende periode 1000 mensen te ondersteunen met een intensieve RE-CHARGE!

Vitale groet,

Team PreventiVIO Jump                             

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.