Afgelopen zondag 14 oktober vond de marathon Meerssen plaats. Een team van PreventiVIO heeft deelgenomen aan de business run. Hier volgen een aantal verslagen van PreventiVIO deelnemers.

Het weer op 14 oktober tijdens de Marathon van Meerssen kon niet mooier zijn, het was voor de klagers misschien een tikkeltje te warm!
Om 10.00 stond Anita al klaar om alle 104 deelnemers voor de business run welkom te heten. Als aangeboden afstanden waren er de 5, 10 en 21km. Het parcours is prachtig maar best pittig met een aantal gemene klimmetjes als je tempo wilt blijven maken.
Anita had t-shirts klaargelegd met logo namens Preventivio voor de 5 deelnemers Wendy, Wendy’s zus, Diana, Ronald en Willem. De sfeer op de markt van Meerssen was uiterst relaxed. Het startschot voor de hele marathon was al ruim een uur geleden gegeven voor de hele marathon. Kletsend met een koffie maakten wij ons klaar voor de start van de 5km om 11:15.

Voor de start werden er een gezamenlijk een paar opwarmingsoefeningen in een jolige stemming gedaan, maar vanaf de start was het feitelijk ieder voor zich in zijn eigen tempo lopen: Ronald voorop, Willem die dacht dat er eigenlijk in een groep zou worden gelopen bleef samen met Diana, vervolgens Wendy’s zus en dan Wendy.
Bij de eerste heuvel omhoog gingen de nodige hardlopers al wandelen, maar 5km zijn gelukkig zo voorbij. Na afloop bleek team Preventivio op de 3e plaats te staan!! (niet verder vertellen, er waren maar 4 teams).
Na de race werden we in Brasserie Lafayette verwend met een heerlijk pastabuffet.
Het was een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar!


Willem Mücher
||º¿º||
www.run-real.com

 


PreventiVIO Vitaliteit In Organisaties on the go! Gisteren namen we met een deel van ons superteam deel aan de businessrun van de marathon in Meerssen én behaalden we een podiumplaats!

Die podiumplaats is een heel mooi voorbeeld van hoe teamwork werkt en efficiënt blijkt; ieder teamlid zet zijn beste beentje voor en daar waar de krachten en talenten liggen worden die extra benut. Mét ondersteuning, aanmoediging en kijken naar wat er wel is, samen naar een mooi vitaal resultaat. Dat is waarom ik deel uitmaak van dit team, dat is waarom PreventiVIO, PreventiVIO is 🍀🦋👊!

Wendy van Oppen
Gentile Coaching


BUSINESS RUN 2018 🏆

Het PREVENTIVIO TEAM een welverdiende podiumplek tijdens de Marathon Meerssen.

Mindset
Voeding
Beweging
Ontspanning

…. Dat maakt ons ’n sterk en krachtig team en we staan en gaan om organisaties te ondersteunen, te trainen en te coachen om het optimale uit onze medewerkers te behalen.

#preventivio #teamwork #vitaallimburg

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.