Vitality Circle | Vrijdag 6 juli

Ervaringsgerichte netwerkbijeenkomst

PreventiVIO is een collectief van zzp-ers die zowel therapeutisch als preventief inzetbaar zijn op het gebied van Vitaliteit In Organisaties. Wij zetten ons in om het bewustzijn te verbreden en te verdiepen bij personeel en organisatie. Wij bieden hierin maatwerk en zijn breed inzetbaar op het gebied van: Bewust Zijn, Bewuste Voeding en Bewust Bewegen. Creativiteit, passie, genieten, inspireren, ráken, natuur, humor, aandachtigheid, kwetsbaarheid, samenspel, warmte zijn hierbij enkele ingrediënten die wij graag in onze keuken gebruiken.

De Vitality Circle, die elke eerste vrijdag ochtend bij Thermae 2000 in Valkenburg wordt gehouden, is bedoeld om elkaars ambities en kwaliteiten ontdekken en te onderzoeken waar samenwerking mogelijk is.

Programma

Het programma bevat telkens 2 lezingen/workshops van ieder 45 minuten.

De sprekers voor deze ochtend zijn:

Kelly Stessen van Stessen Sport & Coaching

Gezond afvallen, waarom lukt mij dit niet?

‘Ik heb al van alles geprobeerd, van verschillende soorten diëten tot shakes, maar ik kom daarna altijd weer bij. Soms zelfs nog meer dan dat ik voorheen gewogen heb!’

‘Als ik weet dat het in de kast ligt dan MOET het gewoon op.’

Dit zijn uitspraken van mensen die graag willen afvallen en een gezonde levensstijl willen hanteren, maar vastlopen. Deze mensen hebben zich vaak al verdiept in voeding, beweging, weten vaak wat ze verkeerd doen maar het daadwerkelijk veranderen vinden ze lastig.

Heb je een bepaald doel en wil jij iets bereiken, dan moet je vaak uit je comfortzone stappen en je gedrag veranderen. Gedragsverandering is de belangrijkste maar ook de moeilijkste factor tot langdurig resultaat. Ik begeleid mensen individueel of in small groups hoe zij hun eet- en beweeggedrag kunnen veranderen. Daarnaast geef ik Bootcamps in Cadier en keer en Margraten, een full body training in de buitenlucht waar plezier en uitdaging centraal staan.

Wil jij meer weten over mijn visie en werkwijze, dan nodig ik je graag uit voor de Vitality Circle op vrijdagochtend 6 juli. Ik adviseer om sportkleding of kleding waar je je makkelijk in kunt bewegen mee te nemen.

Kelly Stessen

Stessen Sport en Coaching

 

Wilma Noteborn van Mindthings

Ready to ACT?!

Leef jij je leven voluit? Of schuif je je dromen steeds weer voor je uit met excuses als ‘Later als ik tijd heb’ of ‘Wat zullen anderen wel niet van me denken’? Laat jij je leiden (lijden) door de strenge regels van je of verstand? Of ben jij bereid een dappere stap te zetten in de richting van het leven waar je eigenlijk stiekem altijd al van droomt?

Wilma Noteborn is Mindfulnesstrainer en Lifecoach. Ze gebruikt verschillende werkvormen uit de Acceptance and Commitment Therapy, Motiverende gespreksvoering en Positieve Psychologie om jou in gang te zetten en het beste uit jezelf te halen. Tijdens deze workshop vraagt Wilma je bereidheid te gaan lopen in de richting van een rijk, waarde(n)vol en voluit geleefd leven. Zelfs al voelt dat behoorlijk spannend.

Wilma is 48 jaar oud en is door opleiding en levenservaring deskundig op het gebied van ingrijpende levensveranderingen. Ze leeft haar leven met passie en vanuit haar hart. Ze gelooft in de kracht van kwetsbaarheid en openheid.

Wilma Noteborn

www.Mindthings.nl

Investering

45 euro, contant mee te nemen

Wil je erbij zijn? Geef je op via mail info@preventivio.nl of bel T 06-41 99 16 78

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
06/07/2018
8:00 am - 11:00 am

Locatie
Thermae 2000, Valkenburg, Thermae 2000


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.