Vitality Circle | Vrijdag **Let op: andere datum** 16 november

Ervaringsgerichte netwerkbijeenkomst

PreventiVIO is een collectief van zzp-ers die zowel therapeutisch als preventief inzetbaar zijn op het gebied van Vitaliteit In Organisaties. Wij zetten ons in om het bewustzijn te verbreden en te verdiepen bij personeel en organisatie. Wij bieden hierin maatwerk en zijn breed inzetbaar op het gebied van: Bewust Zijn, Bewuste Voeding en Bewust Bewegen. Creativiteit, passie, genieten, inspireren, ráken, natuur, humor, aandachtigheid, kwetsbaarheid, samenspel, warmte zijn hierbij enkele ingrediënten die wij graag in onze keuken gebruiken.

De Vitality Circle, die elke eerste vrijdag ochtend bij Thermae 2000 in Valkenburg wordt gehouden, is bedoeld om elkaars ambities en kwaliteiten ontdekken en te onderzoeken waar samenwerking mogelijk is.

Programma

Het programma bevat telkens 2 workshops/lezingen van ieder 45 minuten.

Sprekers voor deze ochtend zijn:

Saya – Coaching & Retreats

“Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf.”

Stel je eens een leven voor waar alles mogelijk is, een leven waar jij vanuit je hart voor kiest. Waar plaats is voor jouw verlangens, dromen en passies. Waar jij helemaal jezelf bent. Waar belemmerende overtuigingen en remmende denkpatronen plaatsmaken voor vrijheid, geluk, overvloed en compassie voor jezelf en anderen. Waar jij een krachtige inspiratiebron bent voor de mensen in je omgeving. Stel je eens voor: wat zie je jezelf doen en hoe zou je leven eruit zien?

Saya betekent “Ik ben” en deze naam verhult een groot deel van haar levensmissie: bijdragen aan zelfontwikkeling van eenieder die het verlangen voelt zichzelf te leren kennen en te willen groeien als mens. Saya is coach en facilitator van persoonlijke transformatie-retreats en haar kracht is om je opnieuw in contact te brengen met je levenslust & levensvreugde, met alle positieve gevolgen van dien. Denk aan: meer helderheid over wat je het allerliefste doet, meer ruimte voor jezelf en bewuste keuzes kunnen maken die dichtbij jezelf liggen.
Op 16 november zal ze haar werkwijze introduceren en je meenemen in de 7 persoonlijke en spirituele behoeften die we als mens kennen. Wanneer we van moment tot moment luisteren naar onszelf en invulling geven aan onze behoeften en verlangens, ervaren we vrede, vrijheid, vreugde, verbondenheid en vitaliteit.

www.sayacoaching.nl

 


Joop Wolters – Plek C

De “koffieautomaat-theorie”

Hoe mooi zou het zijn als je werkzaam bent in een team waar taakverantwoordelijkheid, eigenaarschap én aanspreekgedrag de standaard is. In een team waar je écht jezelf kan zijn met je eigen talenten, capaciteiten, maar ook met je nukken en bijzonderheden. Dat je je gehoord voelt, er een open cultuur is, waar nieuwe ideeën de ruimte krijgen om onderzocht te worden en niet meteen worden geblokkeerd door die ene collega met al die ideakillers. Ook dat is vitaliteit, teamvitaliteit.

Mijn presentaties en teamtrainingen kenmerken zich door een combinatie van een geschreven verhaal recht uit mijn hart over mijn eigen ervaringen in het werken in een (onderwijs)team en een energieke interactie. Ik zeg wat jij denkt, ik vraag en jij geeft antwoord en zo breng ik collega’s op een bijzondere manier in gesprek, want dat is voor mij de basis om van “teamwork dreamwork” te maken.

En dan gebeurd het, want het observeren van een team is voor mij het mooiste wat er is. Links kijken en rechts luisteren, op zoek naar de rollende ogen, de diepe zucht of dat non-verbale negatieve lijntje. Maar ook op zoek naar de trotsmakers of feedback die de ander laat stralen. Kortom, wil je aan de slag met een team waarin het gaat over groepsdynamiek, waar je de deelnemers in gesprek wilt brengen en op zoek bent naar een stap in de goede richting om op de werkvloer stappen te maken dan voel ik mij als een vis in het water. Ik geloof namelijk heilig dat oprechte interesse, écht luisteren naar elkaar en recht doen aan verschillen het begin kan zijn van een ontwapenend gesprek.

Soms moet er iets (open)breken om weer te kunnen bouwen en als dat gebeurd dan is het ook écht iets van het team en daarom neem ik jullie tijdens deze sessie mee in (een deel) van mijn inspiratiesessie van de “Koffieautomaat-theorie”. Juist, deze is niet terug te vinden in de literatuur over groepsdynamiek, maar komt recht uit mijn hart.

Joop Wolters

 

 

 

 

 

www.plek-c.nl


Investering

45 euro, contant mee te nemen

Wil je erbij zijn? Geef je op via mail info@preventivio.nl of bel T 06-41 99 16 78

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
16/11/2018
8:00 am - 11:00 am

Locatie
Thermae 2000, Valkenburg, Thermae 2000


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.