Workshop Focus & Ademhaling | Bart Scholtissen | 25 december

Op dinsdag 25 december organiseert PreventiVIO de workshop ‘Focus & Ademhaling’, verzorgd door Bart Scholtissen.

Ademhaling is de afstandbediening van je lichaam en geest. Maar vaak een ondergeschoven kind als het gaat om een vitaal en gelukkig leven. Door middel van bewuste ademhaling kun je controle terugnemen over een aantal autonome processen in je lichaam zoals bv je hartslag.

Door te oefenen met meer focus en controle over je ademhaling te krijgen, krijg je meer controle over je lichaam en je vatbaarheid voor stress. Je hebt alles in je om je ademhaling effectiever te maken, daarmee actief meer rust te creëren, en een vitaler leven te leven.

Groepsgrootte van maximaal 10 personen.

Kom het ervaren in een van de workshops!

Over Bart Scholtissen

Bart Scholtissen, Change & Development, Out of the Box Inspirator, Gepassioneerd Spreker, Specialist in Verandertrajecten, Certified Wim Hof Method Instructor.

Ik ben Bart Scholtissen en mijn passie ligt in het begeleiden van verandertrajecten. Ik ben er van overtuigd dat er in dit leven slechts een aantal zaken zeker zijn: je wordt geboren, op enig moment zit je leven erop en het enige ertussenin wat zeker is, is VERANDERING!

Veel mensen zien verandering als iets spannends en mogelijk zelfs iets negatiefs. Dat is niet raar, zelfs heel herkenbaar, zo heb ik het zelf ook lang gezien. Ik ben echter van mening dat de veranderingen die iemand in zijn of haar leven tegenkomt vaak op een positievere manier doorlopen kunnen worden. En ik ben er helemaal van overtuigd dat, wanneer je veranderingen vanuit een positief (maar realistisch) oogpunt benadert, dit veel meer op kan leveren dan wanneer een verandering vanuit een negatief oogpunt benaderd wordt.

In dit proces van verandering begeleid ik mensen met veel passie en plezier. Ik doe dit door mensen op een veilige manier uit de comfortzone van hun privé- of werkomgeving te halen en mee de natuur in te nemen om daar samen aan dit veranderproces te werken. Hierbij doe ik mijn best om een combinatie van kennis uit de ‘westerse’ moderne wereld te combineren met de kennis uit Bart Scholtissende ‘oosterse’ oude wereld. Denk hierbij bv aan het combineren van aspecten uit cognitieve gedragstherapie met ademhalingsoefeningen.

Ik leer mensen weer eerlijk te zijn naar zichzelf en laat mensen inzien dat er ten alle tijde een keus is.
De ervaring leert me dat door de combinatie van een holistische aanpak enerzijds en het contact met de natuur anderzijds mensen al heel snel weer interne rust ervaren, nieuwe inzichten krijgen en vanuit die positie dichter bij zichzelf komen en zo ook beter overwogen keuzes maken.

Mijn motto:
– Embrace Change, Give Love, Think Outside –

Programma

18.45 uur Ontvangst

19.00 uur Programma

20.00 uur Einde

Investering

€ 35 ,- pp

Inschrijven

Er is ruimte voor maximaal 10 personen.

Wil je erbij zijn? Geef je dan op via mail: info@bartscholtissen.nl.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
25/12/2018
7:00 pm - 8:00 pm

Locatie
Thermae 2000, Valkenburg, Thermae 2000


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.