Anita Verstappen

Anita Verstappen (1972), moeder van Isa en Jord, levenspartner van Kenneth en woon in het prachtige Zuid-limburgse Meerssen.

Wat mij drijft in mijn onderneming(en) is het verbeteren van de leefkwaliteit door middel van een optimale balans tussen in- en ontspanning te creëren, waarbij de authenticiteit oftewel eigenheid centraal staan… Maatwerk. Uit ervaring weet ik dat de kracht om het leven te leiden zoals jij dat wilt, in jezelf ligt, ik noem dit graag energie-management gedreven door pure intrinsieke motivatie. De balans tussen werk en prive is dan ook zeer essentieel. Als ‘dagelijks leven coach’ help ik mensen bij de vraag: ‘Wat heb ik nodig?’ Dat is een heel mooie zoektocht naar vitaliteit.

In mijn praktijk pas ik beweging- en ontspanningsoefeningen toe en genereer ik inzichten middels mindmapping. Wat ik heb geleerd pas ik intuïtief toe, vanuit mijn eigen kracht in het moment opnieuw laten ontstaan. Leer te luisteren naar je lichaam en je innerlijke stem. Als die je signalen geven, wat doe je dan ermee? 

Beweging…. Dat is mijn passie. Niet alleen fysiek maar ook in de Zijns-vorm is ‘het-leven-dansen’ voor mij de kunst van ons bestaan.

Met ruim twintig jaar ervaring in de ‘fitness & health’-branche pas ik als groepsles-persoonlijk coach en bedrijfsleidster van een team professionals voornamelijk energie-zelf-management toe om beweging te blijven stimuleren. 

Samenwerken, nieuwe verbindingen leggen, inspireren en het delen van kennis geeft me voortschrijdende ontwikkeling in (persoonlijk) leiderschap. Ik zet graag mensen ‘in beweging’ met als doel te inspireren tot zelfmanagement, onze maatschappij te ondersteunen en te begeleiden naar een duurzaam en gezond gedrag.

Wat maakt mij optimaal vitaal? Dat is een vraag die je je altijd mag blijven stellen.

Anita Verstappen