Marca de Greef

“When we allow ourselves to shine, we give others permission to do the same””

Dat is waar ik, Marca de Greef als Life Coach en Journey Practioner mensen bij ondersteun. Om het maximale uit jezelf te halen, te leven vanuit je volle potentieel, vrij van belemmeringen, vrij om te leven vanuit je innerlijke kracht.

In workshops faciliteer ik jouw eigen innerlijk leiderschap.

In mijn praktijk ondersteun ik je bij het creëren van een leven vanuit jouw eigen kracht. Ik ondersteun je bij de stappen die je bewust kunt nemen en ik ondersteun je bij het loslaten van de onbewuste belemmeringen die jou tegenhouden. Ik gebruik hiervoor diverse coachingstechnieken zoals De Cyclus, De Basisbehoefte, Geweldloze Communicatie en het diep transformerende werk van de Journey Methode.

Deze methodieken komen in al mijn werkzaamheden terug. In de Leiderschapsprogramma’s, de Transformatie Retreats en ook in de workshops rondom Communicatie. Workshops ter bevordering van de onderlinge communicatie op de werkvloer, ter bevordering van de sfeer in een team. Dit in combinatie met het vergroten van de eigen leiderschapskwaliteiten is een sleutel voor het vergroten van veerkracht. Vitaliteit verhogen door aandacht voor ontwikkeling en groei. Vergroten van de veerkracht van medewerkers inzetten als preventie voor uitval.

In 1997 ben ik zelf in aanraking gekomen met persoonlijke ontwikkeling en groei vanuit een verlangen om meer uit mijn leven te halen. Na dit persoonlijk ontwikkel traject ben ik een coachingsopleiding gaan doen. In 2011 kwam ik door een Burn-out in aanraking met de Journey Methode. Zo’n 2 maanden na de eerste 3 sessies was ik weer aan het hardlopen. Ik had weer energie. De kracht van deze methode zet ik sindsdien in mijn coach en trainingstrajecten.

Meer vitaliteit op de werkvloer door innerlijke leiderschap is mijn motto!

Marca de Greef