Sylvia Caubergh

In mijn praktijk help ik cliënten die hoogsensitief zijn, stress en/of burn-outklachten hebben, naar meer ontspanning, bewustzijn en energie in hun leven.

Mijn visie is dat rust en ontspanning de sleutel is om dichter bij jezelf te komen. Je lichaam te leren voelen, met je lichaam in verbinding te komen en te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. De ongemakken in je lijf te zien als signaal naar verandering.

In onze samenleving zijn we echter niet gewend om naar ons lichaam te luisteren en merken we de signaleren niet of pas te laat op. Door de drukte en de stress negeren we ze vaak, totdat je klachten krijgt en uiteindelijk ziek wordt en niet meer om je lichaam heen kunt. Door je meer bewust te worden van je lichaam, kun je ongemakken tijdig herkennen en aanpakken door mede een beroep te doen op je zelf-genezend vermogen.

Ook ik luisterde lange tijd niet naar mijn eigen lichaam en bleef maar doorgaan in een job die stress en geen voldoening opleverde. Totdat ik een wake-up call kreeg in de vorm van fikse val met mijn fiets. Ik kon niet anders dan rust te nemen, te voelen, te accepteren en te veranderen.

Mijn passie is jou te mogen begeleiden de innerlijke rust te ervaren, je eigen kracht te (her)vinden en je leven vorm te geven.

Als coach en therapeut werk ik intuïtief. Ik nodig jou uit om op een dieper niveau te ontspannen en rust te ervaren. Mijn zachtheid en fijngevoeligheid bieden voor jou een veilige ruimte om jezelf te zijn. Je hoofd te kalmeren en je lichaam weer te voelen. Je open te stellen voor wat er speelt in je leven en te onderzoeken wat nodig is. Om je ballast los te laten zodat jij weer in je eigen kracht gaat staan en meer energie en levensvreugde ervaart.

Sylvia Caubergh